In een autoshowroom staan de auto’s uiteraard in het middelpunt van de belangstelling. Dat betekent echter niet dat de rest van de omgeving in de showroom er niet toedoet. Een vloer is bijvoorbeeld bij uitstek ideaal om de auto’s nog beter tot hun recht te laten komen. Bovendien draagt een vloer eveneens bij aan de complete uitstraling van een autoshowroom. Een van de vloersoorten die daar geschikt voor is, betreft PU gietvloeren. Waarom dat zo is, ontdekt u hier.

Bestand tegen belasting

In een showroom waar veel auto’s staan, is het belangrijk dat de vloer daartegen bestand is. Een PU gietvloer staat bekend om de belastbaarheid en is wat dat betreft prima geschikt om als vloer in een autoshowroom te dienen. Bij het wegrijden van auto’s uit de showroom is er op het oppervlak dan ook geen afdruk van banden in de vloer te zien.

Kleur naar keuze

Er is nog een reden waarom PU gietvloeren bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in autoshowrooms. De vloer is namelijk in elke gewenste kleur aan te brengen. Het is daarom mogelijk om voor een neutraal ogende kleur te kiezen, waar alle soorten autokleuren perfect bij passen. Bovendien is er bij de keuze voor een kleur natuurlijk rekening te houden met een stijlvolle look.

Praktisch in onderhoud

PU gietvloeren zijn praktisch in onderhoud. Het naadloze oppervlak stoot vuil af net als stof en is snel en efficiënt schoon te maken. U hoeft geen tijd vrij te maken voor groot onderhoud, want is niet nodig. Ook daarom is een PU gietvloer dus een ideale keuze voor een autoshowroom.

Lange levensduur

Het is natuurlijk niet de bedoeling om in een autoshowroom om de paar jaar een compleet nieuwe vloer te laten aanbrengen. PU gietvloeren hebben wat dat betreft een lange levensduur en wat dat betreft is het eveneens een prima keuze. Bovendien blijven alifatische PU gietvloeren ook nog eens lange tijd kleurecht.

Pin It on Pinterest